Jutalomtábor

2022. július 4-7, között került sor arra a jutalomtáborra, amelyet egyházközségeink legjobb hittanosai számára szerveztünk.

A program helyszíne az antalóci ifjúsági központunk volt, ahol a négy nap alatt az ott lévő gyerekeknek lehetőségük nyílt játékos formában bibliai történetek megismerésére, tanulására, énektanulásra, kézműveskedésre, illetve sportolási, úszási lehetőséget is biztosítottunk számukra.

A tábor melletti erdő remek kirándulási lehetőséggel szolgált, melynek során újabb játékos és ügyességi feladatokat kellett megoldaniuk a résztvevőknek.

A vidámság és játék mellett fontos szerepet kapott programunkban a mindennapi imádság, elcsendesedés is, melynek során a békéért imádkoztunk a résztvevő gyerekekkel.

A tábor során a gyerekek megtapasztalhatták a közösségi lét örömeit, hitükben és nemzettudatukban megerősödve térhettek haza a táborból.

Programunk lebonyolításában papnövendékek, illetve ifjúsági szervezetünk fiataljai segítettek, a megvalósításért pedig a Bethlen Gábor Alapkezelőnek mondunk köszönetet.